Maveplan suunnittelemaan kosteikoita

Yhdistyksen hallitus hyväksyi 27.9.2011 Maveplan Oy:n tarjouksen Saarisenojan kosteikoiden suunnittelemisesta. Tutkittavana on kolme kohdetta, joiden toteuttamiskelpoisuus selviää suunnittelun aikana. Kosteikoiden tarkoituksena on tasata Jäälinjärven yläpuolisen valuma-alueen virtaamia, parantaa alapuolisten vesien laatua sekä edistää luonnon monimuotoisuutta ja erityisesti linnuston elinympäristöjä. Kosteikoille tulee syntyä myös avovesialueita. Suunnittelun lähtökohtana on, ettei niistä saa aiheutua merkittävää haittaa metsätaloudelle eikä muulle maankäytölle. Suunnitelmien on määrä valmistua kuluvan vuoden loppuun mennessä.

Posted on syyskuu 28, 2011, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: