Hoitokalastustapahtuma 1. lokakuuta

Vesienhoitoyhdistys on antanut ammattikalastajan tehtäväksi vähentää Jäälinjärvestä mahdollisimman paljon vähäarvoista kalaa, lähinnä särkeä. Nuottaus käynnistyy lauantaina 1. lokakuuta. Tavoitteena on saada viikonlopun aikana kalaa vähintään 3000 kiloa. Jos tulos on toivottu, järvestä poistuu roskalan mukana huomattava määrä ravinteita, ja arvokkaammille kaloille syntyy lisää elintilaa. Särkikannan pienentymisen tiedetään yleisesti parantavan vesistön ekologiaa ja käyttökelpoisuutta.

Tapahtumasta kiinnostuneet ovat tervetulleita Rantatien päässä sijaitsevaan venevalkamaan klo 12. Tuolloin on mahdollista seurata nuottausta ja nähdä sen tulos sekä tutustua vesienhoitoyhdistyksen toimintaan. Yhdistyksen taloutta voi tukea kahvikupin hinnalla ja liittymällä jäseneksi.

Posted on 28 syyskuun, 2011, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: