Yhdistys lausui Oulun rakennusjärjestyksestä

Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdistys jätti muistutuksen nähtävillä olevasta ehdotuksesta Oulun uudeksi rakennusjärjestykseksi. Yhdistys katsoo, että rakentamisen ja asumisen vaikutukset vesistöön ovat huomattavat, ja ne tulisi ottaa rakennusjärjestyksessä huomioon selvästi ehdotettua paremmin. Yhdistys esittää ehdotuksen täydentämistä erityisesti kolmen kysymyksen osalta. Nämä ovat rantavyöhykkeen säilyttäminen, pohjavedenpinnan alentamisen välttäminen sekä kuivatusvesien käsittely ja johtaminen vesistöön. Muistutus on luettavissa täältä: Muistutus rakennusjärjestyksestä

Posted on 1 maaliskuun, 2016, in Ajankohtaista and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: