Vesienhoitorakenteiden teko alkaa

Yhdistyksen hallitus päätti 27.8.2012 pitämässään kokouksessa, että Jäälinjärven yläpuolisen valuma-alueen vesienhoitorakenteiden teko alkaa 17. syyskuuta. Työt alkavat Kokko-ojan haaraan rakennettavista suisteista ja padoista. Puurakenteet tehdään talkootyönä kaivinkoneen avustamana. Kokko-ojan haaran töiden valmistuttua kone siirtyy Saarisenojanniitylle rakennettavalle pintavalutuskentälle. Matkalla asennetaan yksi putkipato.  Kone palaa Jäälinjärven lounaispuolen tieuraa pitkin Jääliin. Paluumatkalla asennetaan yksi putkipato ja kaksi rumpua. Töiden arvioidaan kestävän pari viikkoa.

Ennen töiden alkamista Kokko-ojan haaraan siirretään konekuljetuksena tarvittavat rakennuspuut, noin 120 tukkia. Saarisenojanniitylle kutsutaan koolle raivaustalkoot ja  tehdään tarpeellisia mittaustöitä.

Posted on 30 elokuun, 2012, in Toteutus, Uncategorized, Vesien hoito and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: