Talkoot onnistuivat yli odotusten

Kokko-ojan haaran puurakenteisten suisteiden rakentamista valmisteltiin talkoilla 20. ja 21.8. Ensimmäisenä iltana rakentamiskohde raivattiin kymmenen hengen voimalla ja viidellä raivaus- tai moottorisahalla. Toisena iltana käsiteltiin aiemmin kaadetut puut hirsiksi ja siirrettiin kuljetusvalmiina lanssille. Töihin osallistui jälleen kymmenen henkeä, pääosin muita kuin edellisenä iltana osallistuneita. Työkaluina oli kolme mönkijää ja muutama moottorisaha. Suisteiden paikat on myös vaaittu ja merkitty maastoon. Seuraavaksi järjestestään puiden kuljetus rakentamiskohteelle. Itse rakentamiseen päästäneen parin viikon kuluessa.

Talkoita riittää vielä syksyn mittaan. Saarisenojanniityllä on suuri raivauskohde, ja joitakin kulku-uria on avattava. Myös rakentamisvaiheessa tarvitaan konetyön lisäksi käsitöitä. Uusista työmahdollisuuksista ilmoitetaan jäsenille sähköpostitse.

Yhdistys kiittää talkoolaisia hyvästä osanotosta ja ripeästä ja tuloksellista toiminnasta.

Posted on 22 elokuun, 2012, in Toteutus, Vesien hoito and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: