Vesienhoidon yhteistyösopimus hyväksytty

Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdistys, Kiimingin kunta ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ovat hyväksyneet sopimuksen yhteistyöstä Kiimingin lounaiskulman vesien hoidossa. Sopimuksen perustana on Kiimingin – Jäälin vesienhoitotoimikunnassa käsitelty toimenpidesuunnitelma, joka kattaa koko Jäälinojan valuma-alueen. Yhteistyösopimus mahdollistaa toimenpiteiden käynnistämisen. Siihen kuuluu perustietojen hankintaa, vesistön tehokalastusta sekä teknisten suunnitelmien hankintaa myöhempää toteutusta varten. Pohjois-Pohjanmaan metsäkeskus ei ole sopimusosapuoli mutta osallistuu hankkeeseen omien päätöstensä mukaisesti.

Posted on 18 syyskuun, 2011, in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: