Kestävän kehityksen tunnustuspalkinto luovutettiin

Oulun seudun ympäristötoimen johtokunnan myöntämä Kestävän kehityksen tunnustuspalkinto luovutettiin yhdistyksen edustajille johtokunnan kokouksessa. Palkinto on tunnustus ansiokkaasta ja esimerkillisestä kestävän kehityksen periaatteet huomioon ottavasta toiminnasta. Palkinnon luovuttivat johtokunnan puheenjohtaja Jenna Simula ja ympäristönsuojeluyksikön päällikkö Marketta Karhu. Palkinto sisältää kunniakirjan, tuhannen euron rahapalkinnon ja onnittelukukat. Palkinto jaetaan joka toinen vuosi. Palkinnon ottivat vastaan puheenjohtaja Markku Vuolteenaho ja sihteeri Birger Ylisaukko-oja. Yhdistys esitteli toimintaansa johtokunnalle videolla ja lyhyellä presentaatiolla. Tiedote palkinnon myöntämisestä on luettavissa täältä: Kestävän kehityksen tunnustuspalkinto

Palkinnon luovuttivat johtokunnan puheenjohtaja Jenna Simula ja ympäristönsuojeluyksikön päällkikkö Marketta Karhu. Palkinnon ottivat vastaan Markku Vuolteenaho ja Birger Ylisaukko-oja

Palkinnon luovuttivat johtokunnan puheenjohtaja Jenna Simula ja ympäristönsuojeluyksikön päällikkö Marketta Karhu. Palkinnon ottivat vastaan Markku Vuolteenaho ja Birger Ylisaukko-oja. Kuva: Leena Tuuri

kestavan-kehityksen-tunnustuspalkinto-250117-pkKuva: Leena Tuuri kunniakirja-250117

Posted on 25 tammikuun, 2017, in Ajankohtaista and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: