Vesienhoidon käsikirja painettu – ensimmäinen kappale luovutettiin ympäristöministeri Kimmo Tiilikaiselle

Yhdistyksen tuottama Vesienhoidon käsikirja valmistui nettiversiona vuoden 2014 lopussa. Käsikirja on nyt päivitetty ja painettu yhteistyössä Vesistökunnostusverkoston kanssa. Kirja oli jaossa Lappeenrannan vesistökunnostuspäivillä. Ensimmäinen kappale luovutettiin ympäristöministeri Kimmo Tiilikaiselle tapahtuman avauspuheenvuoron yhteydessä. Kirja luovutettiin myös Lappeenrannan kaupungin johdon edustajille kaupungin iltavastaanotolla.

Kiinnostuneet voivat pyytää kirjaa maksutta Suomen ympäristökeskuksesta Kati Häkkilältä (kati.hakkila@ymparisto.fi). Kirjaa saa myös yhdistykseltä postikuluja vastaan (birger.ylisaukko-oja@pp.inet.fi). Kirja on luettavissa edelleen netistä valitsemalla oikealta Vesiehoidon käsikirjan tai osoitteesta http://www.vesienhoidonkasikirja.fi.

Posted on 10 kesäkuun, 2016, in Ajankohtaista, Vesien hoito and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: