Vesienhoitorakenteiden maanomistajasopimukset tehty

Jäälinjärven yläpuoliselle valuma-alueelle tehtävät vesienhoitorakenteet sijoittuvat lähes kokonaan yksityisille maille. Yhdistys on tehnyt maanomistajien kanssa sopimukset kaikkien kesälle 2012 suunniteltujen rakenteiden toteuttamisesta sekä rakentamisen ja kunnossapidon vaatimista kulkuyhteyksistä. Maanomistajat ovat suhtautuneet hankkeisiin suopeasti. Myös Kiimingin kunta on luovuttanut yhdistykselle pysyvän käyttöoikeuden kaikkiin niihin kunnan omistamiin alueisiin, joille vesienhoitorakenteita sijoittuu. Lisäksi yhdistys saa kunnan alueelta vesienhoitorakenteisiin tarvittavaa puuta. Yhdistys haluaa esittää sopimuskumppaneille parhaat kiitokset.

Kesän aikana on tarkoitus toteutaa Saarisenojanniityn pintavalutuskenttä, kaksi putkipatoa Saarisenojanniitylle, puisia pohjakohoumia, suisteita ja virranojaimia Kokko-ojan ja Saarisenojan yhtymäkohtaan sekä Saarisenojan suulle.

Posted on 15 heinäkuun, 2012, in Toteutus, Vesien hoito and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: