Kosteikkoalueiden maanomistajat kutsutaan keskustelutilaisuuteen

Maveplan Oy suunnittelee vesienhoitorakenteita Jäälinjärveen laskevan Saarisenojan ja siihen laskevan Kokko-ojan alueille. Rakenteiden tavoitteena on lisätä luonnon monimuotoisuutta, pienentää vesistön kuormitusta sekä parantaa veden laatua ja linnuston elinolosuhteita aiheuttamatta kuitenkaan merkittäviä metsätalousvahinkoja. Kiimingin — Jäälin vesienhoitotoimikunnan kokouksessa 16.11. suunnitelmaluonnoksia pidettiin erittäin onnistuneina ja katsottiin, että suunnittelussa on huolellisesti otettu huomioon useat erilaiset näkökohdat ja riskien välttäminen.

Suunnittelualueiden maanomistajat on kutsuttu keskustelemaan suunnitelmaluonnoksista Kiimingin kunnantalolle. Kokkojärven alueen maanomistajille tarkoitettu tilaisuus pidetään keskiviikkona 23.11. klo 18.30. Vastaava tilaisuus Saarisenojan suunnittelualueen maanomistajille on 24.11. klo 18.30. Tilaisuuksiin on kutsuttu lisäksi Riistakeskuksen, riistanhoitoyhdistyksen, metsästysseurojen ja metsänhoitoyhdistyksen edustajat. Suunnitelmien toteuttaminen vaatii maanomistajien kirjalliset suostumukset.

Posted on 17 marraskuun, 2011, in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: