Kantavuusongelmia Kalamäen puiden poistossa

Kalamäen kosteikkoalueen puusto oli tarkoitus poistaa metsäkoneita käyttäen. Kosteikkoalueen kantavuus osoittautui suurelta osin  niin  heikoksi, etteivät metsäkoneet voineet siellä toimia. Niiltä osin, kuin alueella tehdään kaivutöitä, puusto joudutaan poistamaan metsurityönä. Tämä aiheuttaa merkittävän kustannuslisän mutta ei kaada hanketta. Muualla kuin kaivualueella puusto jää vielä pystyyn ja se poistetaan seuraavana talvena. Puiden arvo tai laatu ei tämän vuoksi heikkene. Kaivut on tarkoitus tehdä maaliskuussa ja viimeistelyt tulevana kesänä.

Posted on 14 helmikuun, 2015, in Ajankohtaista, Toteutus and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: