Heikkisentien viemäröinti on Oulun Veden ohjelmassa

Oulun Veden johtokunta hyväksyi 20.11.2013 haja-asutusalueen viemäröintihankeohjelman (viemäröintiohjelma), jossa uuden Oulun hankkeet on pantu kiireysjärjestykseen. Kuudentoista hankkeen joukossa Jäälin hanke on toisena. Hankkeen käynnistymisen edellytyksenä on vähintään 70 prosentin liittymishalukkuus. Hankkeelle on mahdollista saada valtion avusutusta, mikä alentaa liittymiskustannuksia. Valtion avustukset päättyvät vuoden 2016 alussa. Samaan aikaan astuvat voimaan myös hajajätevesiasetuksen velvoitteet. Hankkeen nopea toteutuminen on näistäkin syistä tarpeen.

Runkoviemäri on tarkoitus toteuttaa paineviemärinä, koska sen kustannus Oulun Vedelle on huomattavasti pienempi kuin viettoviemärin. Vesienhoitoyhdistys järjestää yhdessä Oulun Veden kanssa asukastilaisuuden todennäköisesti tammikuussa, kun hankkeen suunnittelu on edennyt riittävät pitkälle ja kustannuksista on käsitys.

Posted on 27 marraskuun, 2013, in Ajankohtaista and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: