Järvi tärkeä vetovoimatekijä

Jäälin asukastoimijat järjestivät brändiwebinaarin 28. huhtikuuta. Kiinteistövälittäjä Riitta Snellmanin puheenvuorossa tuli esiin, että Jääli on noussut viidenneksi halutuimmaksi omakotialueeksi Oulussa. Hänen mukaansa Jäälinjärven kunnostus tässä on ollut iso tekijä, ja useat asiakkaat puhuvat siitä. Rantapohja täytti Jäälin brändäyksellä etusivun ja pääuutissivun. Jutun voit lukea täältä: https://www.rantapohja.fi/jaali/asuinalueen-brandays-tuottaa-jaalissa-tulosta-rantapohjan-alueen-keskukset-ovat-haluttuja-omakotiasumisen-alueita/

Posted on 4 toukokuun, 2021, in Ajankohtaista and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

 1. Hellsten Seppo

  Terve,

  Tämä on kyllä hieno juttu, tässä olisi erinomainen sponsori idea.. Kiinteistövälittäjät mukaan kunnostustalkoisiin kasvaneen välitysprovision verran. Tosin taitaa olla heidän palkasta pois, mutta ehkä emoyhtiö laittaisi jotain😉

  tv Seppo

  • Kiitos vinkistä! Pitääpä ehdotella Riitalle; hän taitaa olla peräti omistajia Kiinteistömaailmassa. Pulma on, että Jäälissä on kovin vähän välitettäviä asuntoja. Puskaradiossa huudellaan jatkuvasti asuntoja otettavaksi ja vuokrattavaksi. Ehkä tämä tästä lähtee kun saadaan noita uusia kaavoja. Muuten, pane kalenteriin merkintä 28.8. Silloin on tarkoitus juhlia yhdistyksen kymmentä vuotta, jos korona suo.
   t. Birger

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: