Yhdistys esimerkkinä OAMK:n blogissa

Arjen kestävää kehitystä pohdiskelevan Oulun Ammattikorkeakoulun blogin uusin kirjoitus kuvailee mm. VYYHTI-seminaarin antia. Kirjoitus kannustaa ihmisiä omatoimisuuteen vesistöjen hoidossa ja mainitsee siinä yhteydessä aktiivisen Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdstyken ja sen tuottaman Vesienhoidon käsikirjan. Kirjoittaja arvelee, että tällaiset paikalliset toimet voivat olla mahdollisuus vaikuttaa suurempaankin yhteiskunnalliseen muutokseen. Kirjoitus on luettavissa osoitteesta http://blogit.oamk.fi/arkista-kestavyytta . Kirjoituksesta tulee myöhemmin myös englanninkielinen versio.

Posted on 15 joulukuun, 2014, in Ajankohtaista and tagged , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: