Viemärityöt ovat käynnissä

Heikkisentien alueen runkoviemärin rakentaminen on käynnissä. Oulun Vesi on pyytänyt tarjoukset kiinteistöpumppaamoista. Yhdistys on pyytänyt liittyjien puolesta tarjoukset kiinteistöliittymien rakentamisesta ja pumppaamoiden asentamisesta. Toimittajat valitaan sen jälkeen kun finalistien kanssa on käyty tarkentavat neuvottelut.

Tarjous kiinteistöliittymästä ei sido liittyjiä. Kukin voi toteuttaa liittymänsä haluamallaan tavalla, kunhan OulunVesi voi todeta järjestelyn toimivaksi. Jos liittyjä hyväksyy tarjouksen, hän sitoutuu siihen allekirjoituksellaan. Urakoitsija laskuttaa suoraan liittyjää. Voittaneen tarjouksen yksityiskohtainen sisältö kerrotaan liittyjille sen jälkeen kun ratkaisut on tehty. Asiasta voidaan keskustella Heikkisentien tiekunnan kokouksen yhteydessä 8. syyskuuta.

Valokuitulaajakaistasta jaetaan asukkaille kiireellinen tiedote 20.8. Jos valokuitu halutaan asentaa viemärikaivantoon, tieto liittyjien määrästä on saatava viikon kuluessa. Maksuttomat kaivutyöt suunnilleen puolittavat liittymän hinnan siitä mitä sen toteuttaminen maksaisi muulloin.

Posted on 19 elokuun, 2014, in Ajankohtaista and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: