Hyvän ranta-asukkaan ohjeet kehitettäväksi

Kiimingin – Jäälin vesienhoitotoimikunta sai kommentoitavaksi ensimmäisen version ns. ”Hyvän ranta-asukkaan ohjeista”. Ohjeilla on tarkoitus kiinnittää ranta-asukkaiden huomiota sellaisiin seikkoihin, jotka saattavat vaikuttaa järven tilaan tai käyttöön. Ohjeiden tämänhetkisen luonnoksen löydät täältä: Hyvän ranta-asukkaan ohje luonnos220913 Tavoite on, että ohjeet muotoutuisivat jäsenistön keskuudessa talven mittaan niin, että valmis ohje olisi jaettavissa keväällä. Pistä kommenttia osoitteeseen birger.ylisaukko-oja@pp.inet.fi. PS. Kalastuslupaohjeistusta ei vielä ole yhdistyksen sivuilla mutta laitetaan ennen ohjeen jakamista

Posted on 22 syyskuun, 2013, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: