Rantapohja kertoi Koiteli-reitin etenemisestä

Koitelin maastotietoreitin jatkosuunnitelmia esiteltiin Jäälin asukasyhdistyksen vuosikokouksessa. Reitille tehty erämaalatu on  saanut valtavasti käyttäjiä. Puheenjohtaja luonnehti, että polkuhanke on kautta aikojen eniten kansaan menevä hanke Jäälin ja Kiimingin alueella. Rantapohjan uutisen voit lukea täältä: Rantapohja Koiteli-reitistä 290318.   Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdistys osallistuu reitin toteuttamiseen. Reitti kulkee kolmen yhdistyksen rakentaman vesienhoitokosteikon kautta.

Posted on 30 maaliskuun, 2018, in Ajankohtaista and tagged , , , . Bookmark the permalink. 2 kommenttia.

  1. Katsoin sitä erämaaladun karttaa ja tuo Kaakkurilampi on siinä reitin varrella lähellä n. 300-400 m.
    Voisiko Erämaiselle Kaakkurilammelle tehdä reitiltä piston(merkitty polku)
    Olisi yksi kokemuspaikka lisää, varsinkin kesällä hieno paikka.

    • Terve vaaan,

      reitti oli alun perin tarkoitus linjata Kaakkurilammen kautta. Sieltä tuli vastaan tiukka maanomistaja, ja siksi reitti piti hylätä. Olen ajatallut – kun reitin varteen tulee laavu – että siihen laitetaan kartta ja kenties jopa viitta. Kukin voi sitten kulkea jokamiehenoikeudella Kaakkurilammelle. Paikka on kaunis, kuten sanot. t. BIrger

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: