Asukastilaisuus Heikkisentien viemäröinnistä 6.2. klo18

Jäälinjärven koillispuolen viemäröintihanke on edennyt hyvin. Alustava suunnitelma on laadittu ja likimäräinen kustannustieto saatu. Oulun Vesi on määritellyt liittymisehdot ja valmistautunut hankkeen toteuttamiseen. Oulun Vesi ja Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdistys kutsuvat suunnitelma-alueen asukkaat esittely- ja keskustelutilaisuuteen Jäälinmajalle torstaina 6. helmikuuta klo 18. Tilaisuudessa käydään läpi hankkeen toteuttamisen kannalta keskeiset tiedot ja keskustellaan hankkeen toteuttamismahdollisuuksista ja –tavoista. Myös hajajätevesiasetuksen velvoitteet käydään läpi. Tilaisuudessa on asiantuntijoita Oulun Vedestä, Oulun Seudun ympäristötoimisesta ja Kiimingin –Jäälin vesienhoitoyhdistyksestä.

Posted on 31 tammikuun, 2014, in Ajankohtaista, Suunnitelmat and tagged , , , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: