Jäälin suuralue: Oulun palvelumalli yhteistyön ja kumppanuuden pohjalle

Jäälin suuralueen yhteistyöryhmä on antanut Oulun palvelurakennemallista lausunnon, jossa haetaan toimintamallia Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdisykseltä. Lausunnossa katsotaan, että aktiivisten ihmisten ja yhdistysten osallistumisella joitakin osia lähipalveluista voitaisiin kehittää laadukkaasti ja kustannustehokkaasti kumppanuussuhteessa kaupunkiin. Tässä vesienhoitoyhdistys on avannut uutta uraa. Omaehtoinen, laajaan yhteistyöhön ja kaupungin tukeen pohjaava vesien kunnostus on edelläkävijä jopa valtakunnan tasolla. Yhteistyöryhmä arvioi, että tällaista toimintamallia voisi laajentaa vesienhoidon lisäksi esimerkiksi ulkoliikuntapaikkojan ajanmukaistamiseen ja verkkopalveluiden tukitoimintaan. Vesienhoidossa yhteistyöryhmä nostaa esiin Jäälinjärven koillisrannan viemäröinnin ja Jäälinojaan valuvien hulevesien käsittelyn. Yhteistyöryhmän lausunnon löydät täältä: Jääli palvelurakennemallista

Posted on 10 huhtikuun, 2013, in Ajankohtaista and tagged , . Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: