S-ryhmän Ex-kilta tutustui Kalamäkeen ja Koiteli-reittiin

S-ryhmän Pohjois-Suomen eläkkeellä olevien liikkeenjohtajien kilta (EX-kilta) vietti liikuntapäivää tutustumalla Kiimingin-Jäälin Vesienhoitoyhdistyksen toimintaan Kalamäessä. Samalla ryhmä tutustui Jääli – Koiteli reittiin käymällä Kokkokankaan laavulla. Mukana oli kahdeksan killan jäsentä, joille Birger Ylisaukko-oja kertoi Kalamäessä vesienhoitoyhdistyksen toiminnasta ja Jäälinjärven kunnostuksen eri vaiheista: taustasta, kunnostuksen etenemisestä, nykytilasta ja tulevaisuuden suunnitelmista. Lisäksi vieraat saivat tietoa Jääli -Koiteli reitin eri vaiheiden rakentamisesta ja tämänhetkisestä tilanteesta.

Teksti ja kuva: Raimo Untola

Posted on 4 elokuun, 2021, in Ajankohtaista. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: