Ehdotus vesistökunnostusverkostosta uudelle maakuntahallinnolle

VYYHTI-hankkeen keskeinen tavoite on luoda verkostomalliin perustuva pysyvä toimintatapa omatoimiseen vesistön kunnostukseen. Hankkeessa on päädytty tulokseen, että vesistökunnostusverkoston koordinointitoimi sijoitettaisiin uuteen maakuntahallintoon. Tällainen esittys luovutettiin maakuntajohtaja Pauli Harjulle. Esityksen ovat allekirjoittaneet ns. ydintoimijat, jotka sitoutuvat toimimaan kunnostuksen asiantuntijoina. Allekirjoittajat ovat Luonnovarakeskus, Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus, Oulun Yliopisto, Oulun ammattikorkeakoulu, Suomen ympäristökeskus, Suomen Metsäkeskus, ProAgria Oulu, Oulun Kalatalouskeskus ja Oulun Maa- ja kotitalousnaiset. Ehdotuksen voit lukea täältä: VYYHTI-verkoston ydintoimijoiden ehdotus 231117 .

Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdistyksen toimintaa esiteltiin tilaisuudessa hyvänä kunnostusesimerkkinä.

VYYHTI-verkoston ydintoimijat luovuttamassa yhteistä ehdotustaan ja esittelemässä verkoston toimintamallia. Vasemmalta Pohjois-Pohjanmaan maakuntajohtaja Pauli Harju, Vesa Nuolioja ProAgria Oulusta, Raimo Ihme Suomen ympäristökeskuksesta, Riina Rahkila VYYHTI II -hankkeesta, Virpi Alenius Luonnonvarakeskuksesta, Eeva-Liisa Repo Suomen metsäkeskuksesta, Birger Ylisaukko-oja Kiimingin-Jäälin vesienhoitoyhdistyksestä ja Timo Yrjänä Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta.

Posted on 23 marraskuun, 2017, in Ajankohtaista. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: