Pitkokset Kalamäestä Kokkokankaalle kuljettavissa

Koiteli -reitin pitkostalkoot ovat edenneet niin, että reitti on kuljettavissa Kalamäestä Kokkokankaalle. Sieltä eteenpäin on mahdollista liikkua olemassa olevia uria pitkin takaisin Jääliin Laivakankaan kautta tai toiseen suuntaan Huttukylään. Koiteliin ei vielä pääse suoraan. Nyt kulkukuntoon valmistunut reitti vaatii vielä opasteita, merkintöjä ja raivausta. Niitä pyritään tekemään mahdollisuuksien mukaan  vielä tämän syksyn aikana. Nuotiopaikat, infotaulut ym. varustelu tehdään seuraavina vuosina.

Talkoita on tehty noin 400 tuntia. Moottorikelkkaa  ja mönkijää on  käytetty noin 60 tuntia. Hankkeesta vastaa Jäälin asukasyhdistys, mutta hanketta toteuttavat lisäksi Kiimingin – Jäälin vesienhoitoyhdistys ja Jäälin Leijonat.

Kartta reitistä löytyy  täältä:Laivakankaan reitti 290917

Posted on 29 syyskuun, 2017, in Ajankohtaista. Bookmark the permalink. Jätä kommentti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: